Mitt 2014

  2015-01-08 / 19:56:00 / tankar och åsikter / 1 KOMMENTARER

Beskriv ditt år med 3 ord? Nytt, varierat & spännande.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Oj, det är svårt eftersom jag hela tiden i princip lyssnar på musik. Men under 2014 öppnade jag ögonen för The Smiths (och varför jag hittade de så sent förvånar mig) extra mycket och lyssnade då mycket på "This Charming Man" en hel del. Annars, enligt mitt år på Spotify, är min topp 3 mest spelade låtar "Blood", "Two Weeks" och "Mykonos".

 

Vart reste du under 2014? Till Spanien.

 

Har du blivit bättre på något? Jo, men det tycker jag! Med de första stegen in på gymnasiet har jag blivit bättre på att ta mer ansvar över skolarbeten, men också annat utöver det. Sedan har jag blivit bättre på att priotera, som till exempel vad jag egentligen borde lägga ner energi på.

 

Vad var extra bra detta året? Alla människor man mött på! Trots att man inte lärt känna alla.

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Priotera ännu mera, ta tag i övningskörningen, fokusera mer på träningen mm.

 

Bästa köpet du gjorde? Måste nog då säga min vita lilla väska jag köpte spontant i Spanien - den har blivit välanvänd under året som gått! Likaså är det med min svarta have2have väska jag köpte i Mars. (Älskar väskor mer än allt annat.)

 

Tror du 2015 kommer bli lika bra? 2014 var bra, men 2015 har en chans att bli bättre.

 

Vad kommer du sakna från 2014? Sommaren! Det hände så himla mycket då. Men också sensommaren/hösten då första gymnasieåret drog i gång!

 

Vad och vilka gjorde dig lycklig under 2014? Linnéa. Har aldrig kommit så nära en person förr så det nästan är läskigt. Hon är verkligen allt och lite till, världens bästa kompis. Annars slår alla mysiga fika-stunder med fina personer som Nina, filmkvällar, sommarnätter och musik det mesta.